Om oss


Välkommen till Din Yoga, där vi strävar efter att hjälpa människor att uppnå en mer harmonisk och avslappnad livsstil. Vi är ett dedikerat företag med passion för Kundaliniyoga och vi har  många års erfarenhet av att undervisa och utöva denna kraftfulla yogaform.

Vår Kundaliniyogalärare, Monica, har en internationell certifiering och har utbildat sig hos några av sveriges främsta Kundaliniyogamästare. Hon har en förmåga att förmedla kunskapen på ett tillgängligt och inspirerande sätt, och hon ser fram emot att dela sin passion med dig.

Vårt mål är att skapa en ombonad och avslappnande miljö där du kan utforska och utveckla din praxis. Vi erbjuder regelbundna klasser, prova- på pass  för alla nivåer, från nybörjare till avancerade utövare.

Om du letar efter en möjlighet att förbättra din hälsa och välbefinnande, känna mer energi och kreativitet, eller bara vill ha en paus från vardagens stress, är Din Yoga platsen för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka eller delta i någon av våra kurser. Vi ser fram emot att få träffa dig!