Bokning


Det är enkelt att boka en plats på vår kurs genom att fylla i formuläret på denna sida eller genom att skicka oss ett e-post med dina kontaktuppgifter och vilken kurs eller pass du är intresserad av. Vi svarar så fort som möjligt.

Här kan du enkelt och smidigt boka din plats på vår kurs i Kundaliniyoga. Vår internationellt certifierad lärare, Monica har satt ihop ett unikt och välbalanserat program fördelat på åtta tillfällen, som börjar den 22:e Februari och pågår till och med 12:e april under Onsdagarna kl 19:00 till 20:30.

Du kan välja att betala 1500 kr för hela kursen eller 200 kr per tillfälle. Vi erbjuder också ett prova-på pass, som är kostnadsfritt, nästa tillfälle är Onsdagen den 15:e Februari kl 19:00 till 20:30.

    Boka:

    Lokalen, Yogastudion, ligger på Vegagatan 16 i Göteborg och är ett mycket fridfullt och inspirerande yogarum där du kan koppla av och fokusera på din yoga.

    Deltagande i vår kurs i Kundaliniyoga är en unik och livsförändrande upplevelse, som kommer att hjälpa dig att höja din energi, öka din kreativitet och prestationsförmåga, samtidigt som du får en möjlighet att lära känna dig själv bättre och uppnå en djupare nivå av inre frid och harmoni. Välkommen att boka din plats idag!