Kurser och pass


Välkommen till vår spännande och livsförändrande Kundaliniyogakurs som börjar den 22:e Februari! Under åtta tillfällen på Onsdagar kl 19:00 till 20:30 kommer du att få chansen att utforska och fördjupa dig i den klassiska och dynamiska yogaformen Kundaliniyoga.

Vår erfarna och internationellt certifierade lärare Monica har satt ihop ett unikt och välbalanserat program för att hjälpa dig att nå dina mål. Varje tillfälle kommer att inkludera en kombination av kroppsövningar, andningstekniker och meditationer för att ta dig närmare ditt inre jag.

Med kursen kommer du att få en chans att öka din kraft, energi och prestationsförmåga. Du kommer att lära dig att ”rena” ditt undermedvetna sinne och få hjälp med drogberoende, sömnsvårigheter, dåligt självförtroende och depression. Kundaliniyoga är också en effektiv form av meditation för att höja din kreativitet och öka ditt allmänna välbefinnande.

För endast 1500 kr för alla åtta tillfällen eller 200 kr per tillfälle, erbjuder vi en möjlighet för alla att uppleva de livsförändrande fördelarna med Kundaliniyoga. Om du är osäker på om kursen är rätt för dig, erbjuder vi också ett kostnadsfritt prova- på pass den 15:e Februari kl 19:00 till 20:30.

Din Yoga är en oas för själ och kropp, och vi välkomnar dig till att göra den här resan tillsammans med oss! Bli en del av vårt samhälle av likasinnade individer som strävar efter en mer avkopplande, harmonisk och hälsosam tillvaro. Anmäl dig till kursen eller prova- på passet redan idag!